September 4 ~ 8, 2016
in Jeju, Korea
Downloads Area

Conference Tour

Guided conference tours are scheduled on Wednesday 7 September after casual lunch.
Please select from one of the following three options, when you register on website from April 5, 2016.
This is included in the registration fee.


tRNA 26th Conference
Excursion Itinerary No. 1

Date: 7th Sep. / 13:30~21:30

Seongsan Sunrise Tuff Cone / Haeyeo Performance – Jeju Folk Village Museum
13:30 Departure from the venue
13:30 ~ 14:50 Transfer to Seongsan Sunrise Tuff Cone
14:50 ~ 16:10
(80 mins.)
Seongsan Sunrise Tuff Cone / Haeyeo Performance
16:10 ~ 16:30 Transfer to Jeju Folk Village Museum
16:30 ~ 17:30
(60 mins.)
Jeju Folk Village Museum
17:30 ~ 18:30 Transfer to the dinner venue
18:30 ~ 21:30
(3 hrs.)
Dinner
21:30 ~ 21:40 Transfer to hotels


tRNA 26th Conference
Excursion Itinerary No. 2

Date: 7th Sep. / 13:30 ~ 21:30

Olle Walking Trail No. 7 – Cheonjiyeon Waterfalls – Seogwipo Maeil Olle Market
13:30 Departure from the venue
13:30 ~ 14:00 Transfer to Olle Walking Trail No. 7
14:00 ~ 15:10
(70 mins.)
Olle Walking Trail No. 7 (Oedolgae Rock ~ Dombenang-gil
15:10 ~ 15:20 Transfer to Cheonjiyeon Waterfalls
15:20 ~ 16:20
(60 mins.)
Cheonjiyeon Waterfalls
16:20 ~ 16:30 Transfer to Seogwipo Maeil Olle Market
16:30 ~ 18:00
(90 mins.)
Seogwipo Maeil Olle Market
18:00 ~ 18:30 Transfer to the dinner venue
18:30 ~ 21:30
(3 hrs.)
Dinner
21:30 ~ 21:40 Transfer to hotels


tRNA 26th Conference
Excursion Itinerary No. 3

Date: 7th Sep. / 13:30~21:30

Dragon Head Shore – Mt. Song-Ak – Spirited Garden
13:30 Departure from the venue
13:30 ~ 14:00 Transfer to Dragon Head Shore
14:00 ~ 15:10
(70 mins.)
Dragon Head Shore
15:10 ~ 15:20 Transfer to Mt. Song-Ak
15:20 ~ 16:30
(70 mins.)
Mt. Song-Ak
16:30 ~ 16:50 Transfer to Spirited Garden
16:50 ~ 18:00
(70 mins.)
Spirited Garden
18:00 ~ 18:30 Transfer to the dinner venue
18:30 ~ 21:30
(3 hrs.)
Dinner
21:30 ~ 21:40 Transfer to hotels

Other Tours Information

Please check this link.